Шановні співвітчизники!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня Державного Прапора України та річниці проголошення Незалежності України.

В ці дні загострюється відчуття істинної національної приналежності, індивідуальності та самобутності кожного з нас.

Олександр Олесь писав: «Живи, Україно, живи для краси, для сили, для правди, для волі!». Багатотисячолітня історія українського народу покладена на вівтар боротьби, аби ми, сучасні українці, могли насолоджуватися багатством рідної землі та на повні груди дихати свободою. На жаль, війна за право існувати нетрафаретно продовжується, але, на щастя, Україна має воїнів-синів, які правдою і власним життям захищають її терена та демонструють всьому світу свою силу та незламність, істинний патріотизм та міць духу.

 Україна на шляху до економічного добробуту, крок за кроком укріплює свої позиції на міжнародній арені, але до цих пір, не маючи чесного і відповідального керманича, залишається країною, яка не відбулася як європейська, соціальна та правова держава.

Я вірю в світле майбутнє України. Тим, хто стане за штурвал держави потрібно попри все вивести Україну на абсолютно новий рівень розвитку, ми маємо професійно, фахово та відповідально ставитися до державотворчих процесів, розвивати найкращі якості управлінців – жити правдиво, у мирі, злагоді та партнерстві.

Сьогодні Україна потребує не промов і гасел, не войовничості чи вміння гостро висловитися на адресу противників, а добрих справ, конструктиву, нового курсу державотворення та справжнього плану повернення окупованих ворогом територій – Донбасу та Криму.

Визнання незалежності не вирішило усі проблеми - нова політична ситуація вимагає від нас ще більше зусиль на користь держави, вироблення нового політичного мислення. Ми самі маємо навести лад у своєму домі – ліквідувати корупційну систему, не шукати щастя світом, а бути щасливими у себе вдома.

Багато тривожних подій відбулося за останній рік, проте маю надію, що правда восторжествує над злом, яке ніколи не переможе український дух, залишений нам у спадок славними предками. Наше прагнення справедливості – прагнення дитячих посмішок як вдячності за гідне життя у демократичній вільній Україні, де утверджено непорушність закону та рівність усіх перед ним.

Ми маємо оберігати українське слово, українську землю, українську традицію. Україна - це верби, золоточубі соняшники, гнізда лелек вздовж доріг, барвінок, поля золотої пшениці, смерічки та липи. Україна  - це люди та їх невтомна праця на рідній землі.

Україна – це жовто-синій стяг, дорогий серцю кожного. З ним українці святкують, радіють перемогам, здобувають спортивні нагороди, отримують світове визнання. На його поталу наші воїни віддають життя.

Україна, як означила українська поетеса Марія Козиренко, – «це те, що робить із нас, окремих пістрявих клаптиків, велику картату ковдру, теплу й міцно простьобану».

Наша сила в єдності! Україна – країна можливостей.

Незалежність України -  маленька субтильна незалежність кожного з нас.

Зі святом, дорогі співвітчизники! Здоров’я, мудрості, добробуту, Божої благодаті та натхнення робити Батьківщину кращою!

 З повагою

Сергій Власенко

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Новини”

28 березня 2024 13:27
28 березня 2024 11:19
27 березня 2024 16:42
26 березня 2024 18:04
26 березня 2024 10:15
25 березня 2024 17:40
25 березня 2024 12:32
21 березня 2024 15:30
21 березня 2024 15:05
21 березня 2024 11:11