Шановні співвітчизники, світове українство!

«А ви думали, що Україна так просто. Україна — це супер. Україна — це ексклюзив. По ній пройшли всі катки історії. На ній відпрацьовані всі види випробувань. Вона загартована найвищим гартом. В умовах сучасного світу їй немає ціни». Ці слова Ліни Костенко відображають матрицю любові кожного з нас до рідної землі.

Україна унікальна. Україна молода. Україна перспективна.

Україна святкує День Державного Прапора, День Незалежності. Нерозривно пов’язані між собою ці свята спонукають кожного з нас згадати історію боротьби за незалежність. Аби дитинство було безтурботним, молодь реалізувала приховані і реальні потенціали, старше покоління гідно зустрічало роки старості, ми, згуртувавши всі зусилля, відстоюємо право і вибір України бути вільною. Незалежність – це сміливо думати і висловлювати свої думки, шукати і знаходити шляхи розвитку, це внутрішнє відчуття свободи і поваги до ближнього.

Ми відстоюємо право істинно бути, а не здаватися.

Ми – держава. Вірю, що спільними зусиллями ми ще можемо відновити фінансову стабільність, економічне зростання, збільшити інвестиції, викорінити корупцію, захистити національне багатство, землю, від внутрішніх і зовнішніх ворогів. Потрібна лише політична воля і на боротьбу з корупцією, і на впровадження справжніх реформ.

Праця кожного – внесок в розбудову України. За кожним прийнятим рішенням  - якість життя майбутніх українців. Комітет державного будівництва, регіональної політики і місцевого самоврядування до прийняття рішень має виважений підхід, оскільки бере за основу своєї роботи принципи розбудови правової держави. Ми розуміємо, що тільки тоді, коли кожен вчинок проростає з правди і любові, є ймовірність досягти добробуту, миру, процвітання. В ці святкові дні саме час повернутися до першоджерел любові до України, зміцнивши вірою і молитвою заклики Тараса Шевченка: «Свою Україну любіть. Любіть її… Во врем’я люте. В останню тяжкую минуту. За неї Господа моліть».

Хай вітер розвиває жовто-синій стяг, такий рідний серцю кожного з нас,  нагадуючи, що ми із української землі і води, в наших очах – блакить чистого нашого неба. Шануйте свою історію, своє коріння, прапор, гідно виконуйте свою щоденну роботу, йдіть вперед і ніколи не зупиняйтеся, адже за нами – майбутнє.

Бажаю вам, дорогі співвітчизники, міцної віри в Україну, її добробут і процвітання! Здоров’я, радості, натхнення!

 

 З любов’ю до України, повагою

                    Сергій Власенко

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Новини”

25 квітня 2024 15:09
25 квітня 2024 12:44
25 квітня 2024 09:55
24 квітня 2024 16:08
24 квітня 2024 09:35
23 квітня 2024 16:04
23 квітня 2024 10:05
22 квітня 2024 09:48
19 квітня 2024 10:58
18 квітня 2024 15:07