Про підготовку до проведення парламентських слухань

"Реформування законодавства України про місцеві вибори в інтересах територіальних громад"

 

Заслухавши інформацію народного депутата України, голови підкомітету з питань виборчого законодавства та об’єднань громадян С.Подгорного з питання підготовки до проведення у травні 2010 року парламентських слухань “Реформування законодавства України про місцеві вибори в інтересах територіальних громад”, Комітет вирішив:

        1. З метою належного забезпечення проведення парламентських слухань "Реформування законодавства України про місцеві вибори в інтересах територіальних громад" вважати доцільним розпочати їх підготовку з 31 березня 2010 року.

        2. Доручити підкомітету з питань виборчого законодавства та об’єднань громадян, працівникам секретаріату Комітету із залученням представників громадських організацій, наукових установ, провідних асоціацій органів місцевого самоврядування  на наступне засідання Комітету запропонувати:

         - склад Робочої групи з підготовки та проведення зазначених парламентських слухань;

         - відповідний проект Розпорядження Голови Верховної Ради України та  орієнтовний план заходів з підготовки та проведення слухань, які мають бути предметом обговорення на першому засіданні утвореної Робочої групи.

         3. Підкомітету з питань виборчого законодавства та об’єднань громадян взяти до уваги, що проект плану заходів повинен передбачати:

- формування списку запрошених на парламентські слухання осіб,

- порядок проведення та черговість виступів учасників парламентських слухань,

- порядок ведення, регламенту, матеріалів для співдоповіді,

- підготовку та тиражування інформаційно-аналітичних матеріалів для учасників парламентських слухань та інші заходи, а також терміни виконання запланованих підготовчих робіт до проведення парламентських слухань та відповідальних осіб по кожному з етапів.

         4. Здійснення контролю щодо підготовки проектів матеріалів на наступне засідання Комітету доручити народному депутату України, голові підкомітету з питань виборчого законодавства та об’єднань громадян С.Подгорному.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Протокол 89/04*”

28 квітня 2011 17:30
28 квітня 2011 17:25
28 квітня 2011 17:24
28 квітня 2011 17:20