Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про вибори Президента України" (щодо скорочення строків кампанії з виборів Президента)

(реєстр.№4789, н.д. В.Литвин, на заміну раніше поданого)

 

Комітет розглянув проект Закону про внесення змін до Закону України «Про вибори Президента України» (щодо скорочення строків кампанії з виборів Президента) (реєстр. №4789 від 10.07.2009), внесений на заміну раніше поданого народним депутатом України В.Литвиним. Метою запропонованих змін до Закону України «Про вибори Президента України» є скорочення терміну проведення виборів Президента України зі 120 до 90 днів та пов’язане із цим врегулювання відповідних строків по проведенню цієї виборчої кампанії. Комітет звернув увагу на те, що законопроект реєстр. №4789 стосується виключно строків проведення виборчої кампанії Президента України і не змінює норми, що регулюють інші правовідносини. Враховуючи вищесказане, Комітет ухвалив:

1. Відповідно до п. 1 частини першої та частини другої статті 114 Регламенту Верховної Ради України рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про внесення змін до Закону України «Про вибори Президента України» (щодо скорочення строків кампанії з виборів Президента) (реєстр. №4789 від 10.07.2009), внесений на заміну раніше поданого народним депутатом України В.Литвиним, за наслідками розгляду у першому читанні прийняти за основу та в цілому.

2. Виступити зі співдоповіддю на пленарному засіданні Верховної Ради України голові підкомітету з питань виборчого законодавства та об’єднань громадян, народному депутату України С.Подгорному.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Протокол 66/40*”

20 травня 2011 12:47