Про проект Постанови про звільнення з посади члена Центральної виборчої комісії

(реєстр. №4181, від 10.03.2009 р.)

 

Комітет за дорученням Голови Верховної Ради України Литвина В.М. розглянув проект Постанови Верховної Ради України про звільнення з посади члена Центральної виборчої комісії (реєстр. № 4181 від 10.03.2009), поданий на розгляд Верховної Ради України Президентом України Ющенком В.А.

Президент України відповідно до пункту 21 частини першої статті 85 Конституції України та частини третьої, пункту 2 частини четвертої, частин шостої, восьмої статті 30 Закону України “Про Центральну виборчу комісію”, враховуючи відповідне подання Голови Центральної виборчої комісії, вніс до парламенту подання про дострокове припинення повноважень члена Центральної виборчої комісії Писаренка Анатолія Аркадійовича у зв’язку з досягненням шістдесятип’ятирічного віку та подав на розгляд Верховної Ради України зазначений проект Постанови.

Заслухавши з цього питання інформацію Голови Комітету – народного депутата України Омельченка О.О. Комітет ухвалив:

1. Рекомендувати Верховній Раді України проект Постанови Верховної Ради України про звільнення з посади члена Центральної виборчої комісії Писаренка А.А. (реєстр. № 4181) за результатами розгляду в першому читанні прийняти за основу  та в цілому.

2. Виступити на пленарному засіданні Верховної Ради України із співдоповіддю з цього питання Комітет доручив Голові Комітету – народному депутату України Омельченку О.О.

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Протокол 52/26*”

01 червня 2011 11:14