Про зміну і встановлення меж

міста Любомль Любомльського району Волинської області

 

Комітет з питань державного будівництва та місцевого самоврядування розглянув подання Волинської обласної ради щодо зміни і встановлення меж міста Любомль Любомльського району Волинської області, в якому пропонується збільшити територію міста Любомль на 233,60 гектара, в тому числі за рахунок 218,26 гектара земель, що знаходяться у віданні Бірківської сільської ради Любомльського району Волинської області, 14,29 гектара земель, що знаходяться у віданні Запільської сільської ради Любомльського району Волинської області, 1,05 гектара земель, що знаходяться у віданні Вишнівської сільської ради Любомльського району Волинської області, та затвердити територію міста Любомль загальною площею 1198,60 гектара.

Необхідність встановлення нової межі міста Любомль обумовлена змінами, які відбулися у складі та конфігурації земельних угідь, по яких проходить межа міста (нове житлове будівництво, проведення земельної реформи). 

Проект зміни меж міста Любомль розроблено Державним підприємством «Волинський науково-дослідний і проектний інститут землеустрою».

Питання про зміну меж міста Любомль Любомльського району Волинської області погоджено згідно із законодавством, розглянуто і схвалено Бірківською, Вишнівською, Запільською сільськими радами Любомльського району Волинської області, Любомльською районною радою Волинської області, Волинською  обласною державною адміністрацією, Волинською  обласною радою та Комітетом Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин.

 Заслухавши інформацію підкомітету з питань державного будівництва, з’ясувавши позицію народних депутатів України – членів Комітету, запрошених на засідання осіб, врахувавши пропозиції Управління по зв’язках з місцевими органами влади і органами місцевого самоврядування Апарату   Верховної   Ради   України   та   обговоривши     питання, Комітет у х в а л и в:

1. Підтримати подання Волинської обласної ради щодо зміни і встановлення меж міста Любомль Любомльського району Волинської області та доручити народним депутатам України – членам Комітету розробити та внести на розгляд Верховної Ради України проект Постанови Верховної Ради України про зміну і встановлення меж міста Любомль Любомльського району Волинської області.

2. Рекомендувати Верховній Раді України підтримати подання Волинської обласної ради щодо зміни і встановлення меж міста Любомль Любомльського району Волинської області, прийнявши за основу та в цілому відповідний проект Постанови Верховної Ради України.

3. Доручити виступити на пленарному засіданні Верховної Ради України під час розгляду цього питання народному депутату України – голові підкомітету з питань державного будівництва Демчишену  В.В.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Протокол 115/03*”

28 квітня 2011 12:06
28 квітня 2011 12:06
28 квітня 2011 12:06
28 квітня 2011 12:06
28 квітня 2011 12:06
28 квітня 2011 12:05
28 квітня 2011 12:05
28 квітня 2011 12:05
28 квітня 2011 12:05