Голова Комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування Сергій Власенко 13 жовтня 2015 року провів особистий прийом громадян у Верховній Раді України за участю працівників секретаріату Комітету.

За результатами проведеного прийому до Голови Комітету звернулися з різних питань 24 громадянина, з яких – 5 повторно, оскільки вважали, що порушені ними питання не були вирішені відповідними органами або вирішені частково.

Так, інвалід війни ІІ-ї групи Мамедов Мамед Іслам-огли повторно звернувся з проханням сприяти у вирішенні питання поліпшення житлових умов для його сім’ї, а переселенець з Криму Сервер Абібулаєв – в отриманні окремої кімнати для тимчасового проживання та зі скаргою на правоохоронні органи щодо відмови в захисті його прав.

 Інвалід І-ї групи Іван Гулий повторно поскаржився на безпідставне відключення газопостачання і світла до його житла, Савелій Бичевий - на бездіяльність Стукалівського сільського голови Гребінківського району Полтавської області при вирішення питань соціального характеру, зокрема, щодо ремонту водогону в селі. 

На особистому прийомі також порушувалися питання щодо діяльності (бездіяльності) правоохоронних органів, порушення земельного законодавства з боку окремих посадових осіб органів місцевого самоврядування, повернення заощаджень, надання матеріальної та правової допомоги, захисту майнових прав на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим тощо.

Заявникам було надано інформацію про предмет відання Комітету, юридичне роз’яснення щодо шляхів вирішення порушених ними питань, погоджено органи, до яких  будуть скеровані відповідні звернення Комітету та поінформовано про строки їх розгляду.

На сьогодні за наслідками проведеного прийому підготовлені та направлені звернення до Генеральної прокуратури України, Міністерства соціальної політики, Державної міграційної служби, Національної академії аграрних наук України.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Прийом громадян 8 скликання”

06 вересня 2018 11:35
02 квітня 2018 14:08
02 жовтня 2017 09:41
31 жовтня 2016 17:54
29 березня 2016 15:01
14 жовтня 2015 13:56
08 квітня 2015 11:30