Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

Голови Верховної Ради України

м. Київ   № 573   17 квітня 2015 року

 

Про Порядок

організації та проведення особистого прийому

громадян у Верховній Раді України

 

З метою забезпечення реалізації конституційного права громадян на звернення та відповідно до статті 22 Закону України “Про звернення громадян”, статті 34 Закону України “Про комітети Верховної Ради України»:

 

1.Затвердити Порядок організації та проведення особистого прийому громадян у Верховній Раді України (додається).

2. Відділу з питань звернень громадян Апарату Верховної Ради України до початку роботи чергової сесії Верховної Ради України забезпечити складання графіка особистого прийому громадян у Верховній Раді України з урахуванням пропозицій голів комітетів Верховної Ради України, голів депутатських фракцій (депутатських груп) у Верховній Раді України, який подавати Погоджувальній раді депутатських фракцій (депутатських груп) у Верховній Раді України для ознайомлення.

3.Завідувачам секретаріатів комітетів Верховної Ради України, депутатських фракцій (депутатських груп) у Верховній Раді України організаційно забезпечити проведення особистого прийому громадян відповідно головами комітетів Верховної Ради України, головами депутатських фракцій (депутатських груп) у Верховній Раді України.

4. Управлінню справами Апарату Верховної Ради України забезпечити необхідні матеріально-технічні умови для проведення особистого прийому громадян головами комітетів Верховної Ради України, головами депутатських фракцій (депутатських груп) у Верховній Раді України у приймальні Верховної ради України.

5. Контроль за виконанням цього Розпорядження покласти на Керівника Апарату Верховної Ради України Зайчука В.О.

6. Визнати таким, що втратило чинність, Розпорядження Голови Верховної Ради України «Про Порядок організації та проведення особистого прийому громадян у Верховній Раді України» від 6 лютого 2008 року № 224.

 

Голова

Верховної Ради України                                                                                                                              В.ГРОЙСМАН

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку