Протокол №56

Опубліковано 21 вересня 2016, о 17:57

1. Рішення Комітету про пропозиції до Рекомендацій парламентських слухань на тему: «Стратегія реінтеграції в Україну тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та міста Севастополь: проблемні питання, шляхи, методи та способи»

2. Рішення Комітету  про представника Комітету верховної ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та самоврядування у складі Робочої групи з опрацювання окремих проблемних питань, пов’язаних із прийняттям та виконанням Постанови Верховної Ради України «Про відступ України від окремих зобов’язань, визначених Міжнародним пактом про громадянські і політичні права та Конвенцією про захист прав людини і основоположних свобод»

3. Висновок Комітету про перейменування міста Мукачеве Закарпатської області

4. Висновок Комітету про проект Постанови про внесення зміни до Постанови Верховної Ради України “Про зміни в адміністративно-територіальному устрої Донецької області, зміну і встановлення меж міста Горлівка та Бахмутського району Донецької області” від 08.09.2016 року №1520 - VIII (реєстр. №5139 від 19.09.2016)

5. Рішення Комітету про календарний план проведення засідань Комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування та його підкомітетів на період п’ятої сесії Верховної Ради України восьмого скликання (вересень 2016 р. - січень 2017 р.)


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку