Засідання Круглого столу на тему: «Реформування законодавства, що регулює місцеві вибори» (10 березня 2020 року)

Опубліковано 10 березня 2020, о 10:30
        Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування провів 10 березня 2020 року об 10:30 за адресою: вул. М. Грушевського, 18/2, кімн. № 12 засідання круглого столу «Реформування законодавства, що регулює місцеві вибори».

Під час засідання обговорили найбільш проблемні аспекти законодавчого регулювання виборчого процесу з місцевих виборів, а також виробити спільне бачення політиків, експертного середовища та міжнародної спільноти стосовно напрямів подальшого вдосконалення законодавства про місцеві вибори та напрями його застосування.

Круглий стіл відбувся за сприяння та підтримки Офісу Координатора проектів ОБСЄ в Україні, Всеукраїнської громадської організації «Громадянська мережа «ОПОРА», Міжнародної фундації виборчих систем (IFES) в Україні, Офісу Ради Європи в Україні, Асоціації об’єднаних територіальних громад, Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» та проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні (ПУЛЬС)».

До участі у заході запрошено народних депутатів України, представників органів державної влади та органів місцевого самоврядування, міжнародних партнерів Комітету, неурядових організацій та експертів, які опікуються питанням реформування виборчого законодавства.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку