Про Робочу групу Комітету з вивчення ситуації, що склалася в Софіївсько-Борщагівській сільській раді Києво-Святошинського району Київської області (6 скликання)

Опубліковано 21 січня 2015, о 17:24

Про ситуацію, що склалася в Софіївсько-Борщагівській сільській раді Києво-Святошинського району Київської області

 

Комітет, заслухавши на своєму засіданні інформацію народного депутата України, секретаря Комітету Гордієнка С.В. щодо ситуації, яка склалася в Софіївсько-Борщагівській сільській раді Києво-Святошинського району Київської області у зв’язку з достроковим припиненням повноважень Софіївсько-Борщагівського сільського голови Денисенка Ю.М., враховуючи при цьому клопотання Софіївсько-Борщагівського сільського голови Денисенка Ю.М. перед Верховною Радою України щодо призначення позачергових виборів депутатів Софіївсько-Борщагівської сільської ради та звернення громади села Софіївська Борщагівка з проханням призначити позачергові вибори депутатів ради, відповідно до статті 15 Закону України “Про комітети Верховної Ради України”, ухвалив рішення:

1. Утворити Робочу групу Комітету з вивчення ситуації в Софіївсько-Борщагівській сільській раді Києво-Святошинського району Київської області у складі:

 

Керівник Робочої групи

Подгорний Сергій Петрович – народний депутат України, голова підкомітету з питань виборчого законодавства та об’єднань громадян;

Члени Робочої групи:

Сінченко Віктор Миколайович – народний депутат України, заступник Голови Комітету;

Трайдук Микола Федорович - народний депутат України, голова підкомітету з питань місцевого самоврядування;

Шмельова Світлана Олександрівна - народний депутат України, голова підкомітету Комітету з питань соціальної політики та праці (за згодою);

Дмитрук Людмила Валентинівна – головний консультант секретаріату Комітету;

Гарбуз Юрій Петрович – старший консультант секретаріату Комітету;

Колісніченко Володимир Євгенович – завідувач сектору з питань адміністративно-територіального устрою та виборчих систем Управління по зв’язках з місцевими органами влади та органами місцевого самоврядування Апарату Верховної Ради України.

2. Робочій групі вивчити з виїздом на місце ситуацію в Софіївсько-Борщагівській сільській раді Києво-Святошинського району Київської області, підготувати пропозиції з цього питання та подати їх на розгляд Комітету.

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку