Про утворення Робочої групи Комітету для вивчення ситуації, що склалася в Плесецькій сільській раді Васильківського району Київської області (6 скликання)

Опубліковано 21 січня 2015, о 17:28

Про ситуацію, що склалася в Плесецькій сільській раді

Васильківського району Київської області

 

Комітет розглянув ситуацію, яка склалася в Плесецькій сільській раді Васильківського району Київської області навколо виборів депутатів Плесецької сільської ради та Плесецького сільського голови.

Заслухавши інформацію з зазначеного питання народного депутата України, голови підкомітету з питань виборчого законодавства та об’єднань громадян С.Подгорного та відповідно до статті 15 Закону України “Про комітети Верховної Ради України”, Комітет вирішив:

1. Утворити Робочу групу Комітету для вивчення ситуації в Плесецькій сільській раді з виїздом на місце у наступному складі:

Керівник Робочої групи

Подгорний Сергій Петрович – народний депутат України, голова підкомітету з питань виборчого законодавства та об’єднань громадян;

Члени Робочої групи 

Сінченко Віктор Миколайович – народний депутат України, заступник Голови Комітету;

Єгоров Олександр Миколайович – народний депутат України,

Дмитрук Людмила Валентинівна – головний консультант секретаріату Комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування;

Колісніченко Володимир Євгенович – завідувач сектору з питань адміністративно-територіального устрою та виборчих систем Управління  по зв’язках з місцевими органами влади та органами місцевого самоврядування Апарату Верховної Ради України.

2. Робочій групі вивчити з виїздом на місце ситуацію в Плесецькій сільській раді Васильківського району Київської області, підготувати пропозиції з цього питання та подати їх на розгляд Комітету.

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку