Про Робочу групу Комітету з підготовки пропозицій до розгляду у другому читанні проекту Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з прийняттям Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» (реєстр. № 9473 від 17.11.2011) (6 скликання)

Опубліковано 22 січня 2015, о 10:05

Про Робочу групу Комітету з підготовки пропозицій до розгляду у другому читанні проекту Закону України

про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з прийняттям Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції»

(реєстр. № 9473 від 17.11.2011)

 

Заслухавши інформацію Заступника Голови Комітету Ю.Ключковського щодо прийнятого Верховною Радою України 07 лютого 2012 року за наслідками розгляду у першому читанні за основу проекту Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з прийняттям Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» (реєстр. № 9473 від 17.11.2011), поданого Кабінетом Міністрів України, яким передбачається внесення змін, у тому числі, до семи законів України, що належать до предмету відання Комітету, враховуючи необхідність ґрунтовного та якісного опрацювання нормативного матеріалу та керуючись статтею 15 «Про комітети Верховної Ради України»,  Комітет    в и р і ш и в:

1. Створити Робочу групу Комітету Верховної Ради України з питань  державного будівництва та місцевого самоврядування з підготовки пропозицій до розгляду у другому читанні проекту Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з прийняттям Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» (реєстр. № 9473 від 17.11.2011).

2. Включити до складу Робочої групи народних депутатів України - членів Комітету Ю.Ключковського, С.Гордієнка, О.Надошу.

3. Доручити Робочій групі здійснити підготовку пропозицій до другого читання вказаного законопроекту та представити їх на розгляд Комітету на його наступному засіданні.

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку