Засідання Круглого столу на тему: «Проблематика законодавчого забезпечення створення та діяльності військово-цивільних адміністрацій, діяльності та припинення повноважень органів місцевого самоврядування та їх посадових осіб у Донецькій та Луганській областях за умови створення військово-цивільних адміністрацій» (19 червня 2017 року)

Опубліковано 19 червня 2017, о 15:05

Комітет Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування планує провести круглий стіл на тему: «Проблематика законодавчого забезпечення створення та діяльності військово-цивільних адміністрацій, діяльності та припинення повноважень органів місцевого самоврядування та їх посадових осіб у Донецькій та Луганській областях за умови створення військово-цивільних адміністрацій».

Даний захід є частиною зусиль Комітету щодо вдосконалення нормативної основи відповідних суспільних відносин, усунення прогалин та суперечностей між положеннями законодавства сфери місцевого самоврядування та Закону України «Про військово-цивільні адміністрації», забезпечення державних гарантій здійснення місцевого самоврядування, передбачених Конституцією України та міжнародними зобов’язаннями України, практичну реалізацію яких покладено на відповідну Робочу групу Комітету.

Круглий стіл відбудеться 19 червня 2017 року о 14 год. 00 хв. у залі засідань Комітету за адресою: м. Київ, вул. Садова, 3а, кім. № 416. Початок реєстрації о 13 год. 00 хв.

До участі у заході запрошуються народні депутати України, представники центральних органів виконавчої влади, Адміністрації Президента України, Секретаріату РНБОУ, військово-цивільних адміністрацій, органів місцевого самоврядування, всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування, міжнародних організацій, громадянського суспільства, експертного і наукового середовища.

Захід відбудеться за сприяння та підтримки проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні (ПУЛЬС)» та Програми Агентства США з міжнародного розвитку USAID «РАДA: відповідальність, підзвітність, демократичне парламентське представництво».

Додаткову інформацію щодо участі у заході можна отримати за тел.: (044) 255-31-50, 255-39-46, e-mail: daniliuk@v.rada.gov.ua, semehen_m@v.rada.gov.ua.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку