Засідання Круглого столу на тему: "Практика роботи місцевих електронних петицій: підсумки року застосування та шляхи вдосконалення" (20 лютого 2017 року)

Опубліковано 20 лютого 2017, о 17:26

20 лютого 2017 року о 14:00 Комітет з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин спільно з Комітетом з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування проведуть круглий стіл на тему: «Практика роботи місцевих електронних петицій: підсумки року застосування та шляхи вдосконалення».

Під час круглого столу буде обговорено практику застосування електронних петицій у органах місцевого самоврядування та визначено практичні та правові перешкоди до ефективного застосування електронних петицій. Також на заході будуть сформовані практичні рекомендації щодо вдосконалення законодавства та місцевих нормативно-правових актів у частині роботи з електронними петиціями.

Захід буде проведено за участі народних депутатів України, представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадських об’єднань, експертів та міжнародні партнерів.

Захід організовано за сприяння та підтримки українсько-швейцарської програми «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP), Асоціації відкритих міст, проекту USAID «Громадяни в дії», що реалізовується Українським незалежним центром політичних досліджень.

Захід відбудеться за адресою: м. Київ, вул. Садова, 3-а к.№416

 

Реєстрація учасників та виступаючих розпочнеться о 13:00

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: 096-855-81-80, Іван Лукеря, ivan.lukerya@gmail.com

Вхід представників ЗМІ за картками акредитації.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку