Засідання Круглого столу на тему: "Партисипативна демократія в системі місцевого самоврядування" (10 квітня 2017 року)

Опубліковано 10 квітня 2017, о 10:31

Комітет Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування проведе 10 квітня 2017 року засідання круглого столу на тему «Партисипативна демократія в системі місцевого самоврядування».

Під час заходу за участі народних депутатів України, представників органів місцевого самоврядування, громадськості, міжнародних інституцій, науковців планується обговорити сучасний стан та перспективи удосконалення вітчизняного законодавства у сфері локальної демократії, ознайомитись з відповідним міжнародним досвідом.

Засідання круглого столу відбудеться 10 квітня 2017 року з 14:00 до 18:00  в адміністративній будівлі Верховної Ради України за адресою: вул. Грушевського, 18/2 (кімната №12). Початок реєстрації о 13:30.

Додаткову інформацію щодо участі у засіданні круглого столу представників державних органів, неурядових організацій, науковців, незалежних експертів можна отримати у головних консультантів секретаріату Комітету Ірини Ляшко (конт. тел.: 255-25-33) та Мар’яни Семеген (конт. тел.: 255-39-46).

Захід організовано за сприяння та підтримки Швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO, Програми Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні», Проекту USAID «Громадяни в дії», Програми USAID «РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво».

Вхід до приміщення Верховної Ради України через під’їзд № 9.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку